Sanimind relatietherapie, gezinstherapie, systeemtherapie en coaching

Houd Me Vast


Houd Me Vast: relatiecursus in een groep

Je had meer van je relatie verwacht of je relatie loopt niet lekker. Je wilt je relatie verbeteren en dat kan met de Houd Me Vast cursus. De Houd Me Vast cursus is er voor (echt)paren met verbeterpunten in hun relatie. Zonder therapie.
Houd Me Vast is een lichte vorm van EFT. Net als EFT werkt Houd Me Vast vanuit emoties die de kern zijn van alle belangrijke relaties.


Houd me vast bijeenkomsten
De Houd Me Vast cursus kent een vaste structuur en bestaat uit acht bijeenkomsten. Onderwerpen zijn: emoties in liefde; verbinding / hechting; (destructieve) patronen binnen relaties opzoeken en vinden van de zere plekken van vroeger; bouwen aan een veilige basis om moeilijke dingen te kunnen bespreken.
Tijdens de bijeenkomsten werken we met videomateriaal, oefeningen en huiswerkopdrachten. Het is vooral de bedoeling dat je met je partner aan de slag gaat!


Begeleiding Houd me vast
De leiding van de Houd Me Vast cursus is in handen van ervaren EFT-therapeut, Alice de Groodt. Zij is getraind in het Houd Me Vast trainingsprogramma. De therapeut biedt elk (echt)paar begeleiding op maat.


Aanmelden voor Houd Me Vast of EFT Relatietherapie kunt u hier.